Het digitaliseren van uw buitenmonteur kan eenvoudig

Het is tijd dat de laatste groep niet-geautomatiseerden wordt uitgerust met software voor hun werkzaamheden. Hierbij hebben wij het natuurlijk over de monteur die onderdeel uitmaakt van de buitendienst. Het wordt tijd dat de buitenmonteur gedigitaliseerd wordt, dit is een werknemer die ontzettend veel administratief werk uitvoert.

Wat voor oplossingen heeft Portus

Portus heeft de 4-in-1 oplossing. Portus software is vanuit de praktijk ontstaan, namelijk vanuit een elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij weten tegen welke problemen u aanloopt, wij willen nog meer mensen blij maken met de software die wij voor onszelf hebben ontworpen.

Portus bestaat uit verschillende onderdelen, die samen één geheel vormen. Hierdoor is een pakket ontstaan waarmee u eenvoudig een werkbon kan plannen, controlelijsten kunt toevoegen en de urenregistratie vereenvoudigd.

  • Werkbonadministratie en urenregistratie
  • Planning
  • Controlelijsten
  • Online dossier

Het online dossier dient als een extra service naar uw klanten toe. Op het online dossier kunt u documenten plaatsen voor uw klanten. Denk hierbij aan het logboek, de controlelijsten en plattegronden. Op deze manier kunt u een extra service leveren aan uw klanten.

Portus Software in werking zien

Het is lastig om software te beoordelen vanaf een website. Daarom organiseren wij regelmatig demopresentaties bij ons op locatie. Tijdens deze demopresentatie gaan wij dieper in op de structuur van Portus Software. Daarnaast behandelen we het proces van de digitale werkbon. Tenslotte krijgt u een kijkje in ons softwarepakket. Natuurlijk heeft u tijdens demopresentatie genoeg tijd om vragen te stellen over het digitaliseren van uw buitenmonteur.

Neem contact op

Bezoekadres

Goudsesingel 8d
3011 KA Rotterdam

Postadres

Postbus 11008
3004 EA Rotterdam

Telefoon

010-462 00 00