Geplaatst op: 10-10-2017

Wat maakt Portus Software uniek?

We krijgen deze vraag steeds vaker en dat is te begrijpen. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden op de markt voor een digitale werkbon.

Portus kent zijn gebruikers
Veel bedrijven geven de verschillende modules als argument voor uniciteit. Uiteraard doet Portus dat ook, anders hadden wij de 4-in-1 oplossing niet. Maar dat is niet wat ons uniek maakt. Het gaat over de manier waarop de modules zijn ingericht.

Veel bedrijven beschikken over urenregistratie, een werkbonapp en controlelijsten. Maar zijn ze ook altijd even praktisch ingericht? De praktijk leert vaak van niet.

Hoe is de inrichting bij Portus?
Zoals op de site te lezen is, is Portus vanuit de praktijk ontstaan. Hierdoor weten wij als geen ander hoe vervelend het is om aan contracten vast te zitten, steeds de servicedesk nodig te hebben of restricties op modules. Daarom kijken we altijd naar de praktische aspecten voor de gebruiker. Na de implementatie van de software moet hij ons zo minmogelijk nodig hebben.

“U bent baas over uw eigen inrichting, Portus is ondersteunend”

Nergens aan vastzitten
Het bedrijfsleven vraagt om flexibiliteit, dan wilt u niet vastzitten aan softwarecontracten. U heeft de ene maand meer/minder werknemers dan de andere maand. Bij Portus betaalt u per werknemer per maand. Portus is maandelijks aanpasbaar en maandelijks opzegbaar. We willen het eenvoudig houden. We willen u niet voor verrassingen laten staan.

Nieuwsgierig geworden naar het softwarepakket? We komen graag een keertje langs om het demonstreren of plan een Teamviewersessie!

Neem contact op

Bezoekadres

Goudsesingel 8d
3011 KA Rotterdam

Postadres

Postbus 11008
3004 EA Rotterdam

Telefoon

010-462 00 00