Over Portus

Portus is ontstaan vanuit ondernemerskracht

Nederland is al een aantal jaar bezig met digitaliseren. Papier is ouderwets, onhandig en vooral onnodig geworden.

Bij Van den Dool werden er per dag ontzettend veel werkbonnen en controlelijsten verwerkt. Veel papierwerk dat veel tijd in beslag nam.

Wij waren ons hier van bewust, daarom zijn wij in 2008 begonnen met het zoeken naar softwarepakketten voor Van den Dool. Bij de software die wij onderzocht en getest hebben, ontbrak er altijd iets. Het waren geen totaaloplossingen.

Wij hebben in 2014 de keuze gemaakt om een eigen softwarepakket te ontwikkelen, één die aansloot op al onze wensen en behoeften. In onze omgeving werden er nog meer mensen enthousiast van de software. Wij hebben toen besloten om de software onder de naam “Portus Software” op de markt te brengen om nog meer mensen blij te maken met het pakket.

Portus Software onderscheidt zich van de rest doordat het vanuit de praktijk is ontstaan. Van den Dool is een elektrotechnisch installatiebedrijf is, wij weten als geen ander waar een ondernemer tegenaan loopt. Wij leren graag van de praktijk en blijven Portus Software ontwikkelen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u en uw personeel. Portus Software bestaat uit een klein team dat samengesteld is vanuit de praktijk: snel schakelen en resultaatgericht.

Neem contact op

Bezoekadres

Goudsesingel 8d
3011 KA Rotterdam

Postadres

Postbus 11008
3004 EA Rotterdam

Telefoon

010-462 00 00