Verbeteren vanuit de praktijk

Portus Software is ontstaan vanuit de wens om de werkzaamheden van de technische buitendienst eenvoudig in de digitale administratie op te nemen. Hiervoor zijn verschillende bestaande programma's getest maar deze sloten niet aan op de praktijk en waren nodeloos ingewikkeld. Zo zijn wij ertoe gekomen om zelf een systeem te ontwerpen dat wel past bij de dagelijkse werkzaamheden en een mooi overzicht geeft. Dit blijven wij verder ontwikkelen op basis van de ervaringen in de praktijk.

Wij zitten midden in de praktijk en spreken dagelijkse meerdere gebruikers in de binnen- en buitendienst. Vanuit hun ervaring voeren we steeds verbeteringen door. Zo zorgen wij ervoor dat het systeem steeds beter aansluit op de praktijk, de rust in uw organisatie bewaard blijft en de administratie eenvoudig en zorgvuldig afgerond kan worden.

Het zoeken naar de juiste papieren om de factuur te kunnen maken of nagaan wie deze week nog een spoedklus kan oppakken, behoort tot het verleden. De dagelijkse papierstroom omzetten in digitale registratie heeft wat voeten in aarde maar levert veel inzicht en tijdwinst op. De kwaliteit en voortgang van het werk is duidelijk zichtbaar. 

Neem contact op

Bezoekadres

Van Heekstraat 43
3125 BN Schiedam

Openingstijden bezoek

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Telefoon

010-462 00 00