Werkwijze

Portus Software is vanuit de praktijk ontstaan en daarom werken wij praktisch, eenvoudig en overzichtelijk. Portus Software draait op uw bestaande ERP systeem en wordt ingericht op uw bestaande proces.

Wij zorgen er allereerst voor dat Portus Software afgestemd wordt op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Dit doen wij door samen te kijken naar de mogelijkheden die Portus Software u te bieden heeft. Wij hebben verschillende pakketten opgesteld zodat de mogelijkheden voor u duidelijk zijn.

Vervolgens gaan we aan de hand van uw gekozen pakket, de verschillende mogelijkheden in stappen implementeren binnen uw bedrijf.

We beginnen bij het digitaliseren van uw buitendienst, dit levert u namelijk direct voordelen op. Door het implementeren in stappen te doen kunnen u en uw personeel wennen aan de gedigitaliseerde omgeving.

Wij zorgen ervoor dat u altijd beschikt over de meest recente versie van onze software. Daarnaast worden al uw gegevens veilig opgeslagen op een server, u hoeft nooit bang te zijn dat uw bestanden kwijtraken of in verkeerde handen komen.

Afbeelding

Neem contact op

Bezoekadres

Goudsesingel 8d
3011 KA Rotterdam

Postadres

Postbus 11008
3004 EA Rotterdam

Telefoon

010-462 00 00